CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, October 12, 2014

Segalanya bermula kerana...dia...

Yaaaa.
semuanya sebab dia..

🎶🎶 semuanya hanyalah kerna diaaa..🎶🎶
#tujulagusatup


Nengok..
peace aku pon dia tiru..
hohhh..!

Ini lah tokey Haida KamaruzamanCollagen Cappucino atau lebih dikenali dengan HKCC..

Dua tahun setengah dahulu..
Kami bekenalan.
alaaaa..
kenai pon dalam pesbuk.
Besembang macam lama kenai.
kenai sebab kami sesama mini nebi.
tapi somi beliau senior la.

Caye tak..
kami tak penah jumpa..
sehinggalah kita pindah semenanjung.
di Lumut..
lama tau..

Tapi..

Dia percaya kita.

Pelik.
tak penah jumpa tapi percaya.
kate beliau.
Beliau pon pelik cane dia boleh caye kita.
yang berada jauh nun di Sarawak nun.

Dah la paksa aku juai kopi.
pastu bagi keje tambahan.
soh jaga page dia yang masa tu seketui dua je like..
pehtu.
soh edit gambo m testimoni.
masa tu kita banyak masa terluang.
so, tak cakap banyak.
pada kita.
orang dah beri kepercayaan.
buat la..
tapi..
pelik juga disitu ye.
camane kita percaya dia.
tah2 dia soh aku jual dadah ke kan.
tak ke nayaaa..

Tau dak gamba pertama dia soh edit..
ni haa.


Ini gamba beliau dengan centa hati beliau..
tepi laut kauuuuu..
Kauu hadooo?

Sebab dia juga la..
kita transform dari negatif to positif.
beberapa rakan turut mengakui perubahan kita.
dari bacaan entri entri kita sebelum nih.
Hohhh!

Dulu.
kita beremosi.
kita bercakap sukahati.
bercakap tak pandang kanan kiri.
asal kan puas hati.
sikit sikit.
beliau basuh otak aku yang hangin jeeee.
maka.
skang la yang jadi.
orang jentik, sikit pon tak heran.
entah.
malas nak layan.
dia la ni ajaaaaa..
dia jugakkk..

Dia jugak paksa aku jadi ejen kopi.
masa tu.
pasaran HKCC di Sarawak masih belum ada.
selamba je lah kua RM800.
banyak tau..
sobssss..
Boleh soppin tu..

Kita penah cakap.
kita tak reti bisnes..
tapi.
dia buat derk je..
cisss..

Sebab derk dia tu lah.
kita ade kat tahap nih.
bukan la berjaya mana pon..
tapi.
ahamdulilah..
lepas kene basuh.
kene taji.
Kita boleh cakap.
HKCC ni dah ubah hidup kita.
dari sambilan dah jadi utama.

Nak citer, banyak.
macam2 dah lalui dengan beliau.
kene marah.
dah biasa.
takde pasaan dah kene marah skang.
hahahaha.

Tapi.
alhamdulilah. 
Allah temukan kita dengan dia..
banyak ilmu dia ajar.
ilmu bisnes la.
ilmu itam ape kejadahnyaa..
HOH..

Camane kita boleh juai HKCC?
pi carik balik entri camane kita leh tejebak.

Ha.
Gambo gemuk tu gamba dia mula2 tau..
Nak nengok gamba skang?


Dengan centa hati la..
apa lagi..

Oh..
meh tengok zoom dekat2 kat wajah cun beliau.


Haaaa..
ni la dia.
Puan Haida Kamaruzaman.
a.k.a Founder HKCC. 

HKCC mula dikenali dan disebut kerana testimoni yang HIDUP dan bersandarkan 200% zat Allah SWT.
Stokis dan ejen berdaftar juga terdapat di seluruh Malaysia..


Okeh,.
gadis cun bawah ni salah seorang daripadanya.


Muahahahahaah~
Team HKCC kata macam lawyer.
ceh.
sorang lagi pulak kate macam peguambela syariah.
adohai koranggg..

Jadi ape motif entri ni?

Nak wish bos kita.
arini, 12 Oktober 2014.
Puan Haida Kamaruzaman nih.
hepi besday.
arini besday dia tauuuuu..
malas nak bitahu yang keberapa.
korang teka la senirik..

Mekaseh bos.
ajar Ai sampai ke tahap nih.
sobsss..
banyak ai dapat.
banyak Ai blaja.
semoga kamu sentiasa dilindungi oleh Nya.
dirahmati Nya.
Dan berbahagia hingga ke akhirnya.
takde ape nak bagi.
cuma doa dari kejauhan.
Teruskan SPREAD LOVE TOGETHER. 

Mahap..
curik gambo,
tapi dah bitau semalam kan..
muahahahaha..

Nota kaki : gambo tidak diizinkan digunapakai untuk tujuan peribadi..oh, Ai tu panggilan kita dalam team HKCC..

Majulah team HKCC demi kopi.
eh..!

HKCC SPREAD LOVE TOGETHER 

Babai..

Nak order kopi boleh teruih wasap pompuan yang ade no telepon tu.
*menyempat*