CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, November 4, 2014

Jangan cuba pil nih.Bahaya!!

tapayah cuba...
bahaya!!!
especially jenih degil takmo dengar kate macam kita..
 
dah abih sebotol makan.
baru tahu bahaya dia..
 lenkali sila berjaga jaga...
 
bukti abih makan ha..
nah...!


tegolek golek botolnye...
adoiiiiiii~
 
tu baru botol tegolek.
belom orang tegolek..
wehhhhh..
tak dapat pil nih..
memang boleh TEGOLEK siap PAKEJ GULING-GULING sakit angin tak keluar tahuuuuu!
bahaya tak?
 bahayaaaaaaa..
 
kita mula perasan.
masa goncang botol nih.
bunyik dia macam ringan je.
macam tak best je.
bukak2 tinggai 6 bijik..
tepuk dahi kejap..
alamak..
6 bijik ni minimum 2 hari je tahuuuu.
hari dah hari jumaat..
pinsannnn!
 
 
Kapsul pil halia nih.
kalau tak makan sehari.
tengok emosi haku macam pelangi.
tu kate kawan-kawan.
perit wehhhh angin tak lepas dari badan.
nak sendawa tak boleh.
nak kent** tak lepas.
perut bergelodak macam apa..
tatahu la korang suka pulak angin dalam badan tu kan..
 
pehtu jenih susah lawas.
caye tak kalau kita kate ade orang jenih seminggu sekali baru buang?
BAHAYA tak?
 
ade pulak jenih kematu.
sampai betapa dalam toilet..
weh, ade tauuuuuuuu~
 
badan kita nih.
kita je tahu..
orang lain takleh tahu pon bila kita rasa nak sakit.
bila kita rasa nak demam.
dan cemane rasanya betapa dalam toilet sampai kalo kat opis sampai kawan-kawan opis carik laaaaa ingatkan kita mengulat..
 
selama hayat pil ini diperkenalkan.
selama itu lah kita tak stop makan.
kat botol 2 bijik je sehari.
tuk badan jenih angin susah keluar macam kita.
haku bantai je 4 bijik skali sebelum tido.
weh, esok tu.
duduk je terus abis kua sisa-sisa perkumuhan.
legaaaaa....
 malam tu pulak lepas makan.
kauuuuu.
macam bom atom.
 BAHAYA tak???
BAHAYAAAA...
 
 
okeh..
skang kang..
lagi senang pembuangan nya..
bila ada booster tambahan..
yang lebih menyenangkan sebagai pembantu kepada pil halia tadi.
ayat kemain.
kita tak pasti la..
mana satu yang bantu antara satu sama lain.
tapi.
ini eksperimen terhadap diri sendiri.
tambahan susu kamben dalam minuman seharian.
 
kita tak layan susu kamben sangat tau..
sehinggalah ade team members kate.
campo dengan hkcc memang sedap..
cisss!
 
dari situ la segalanya bermulanya.
kita try la buat..
sedap wa cakap lu.
hoh..
skang minum konsisten.
dan badan lagi ringan dan lagi mudah lawasnyaaaaaaaa!
 
panas?
tak pon.

bau hamis?
entah, takde pon.
ekot orang la kot..





nampak tak BAHAYA tu berkait-kait..

jadinya..
jangan cuba-cuba..
BAHAYAAA!
Lagi-lagi jenih suka bagi bom atom time tido.
pensan somi kat sebelah wehh~




ini stok susu kamben kita..
tak BAHAYA ke nengok angkat kotak tu..?
lagi bahaya kalau tak coba minum.
pehtu jatuh cinta.
jatuh cinta kat somi orang, bini orang,
lagi BAHAYA...
Bek minum susu kan.
muahahahah~

nak belanja gambo kotak susu kamben..




kalau rasa bio angin dalam badan tu lebih BAHAYA..
teruskan.
kita tak sanggup..
naik kat kepala woooooo~

nanti la tulih lagi.
nak telan pil halia tu jap.

babai~