CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, November 23, 2014

Satur-date dengan Makbed~

Semalam, sabtu..
arinih Ahad..
hari yang kita rasa untuk rehat secukupnya lepas dah 5 hari koje..

plan nye.
nak kemas rumah..
tapi perut lapa pulak mintak diisi.
kita pon tengah bercoti coti mesia.
so boleh la bangun lambat sikit kan..

tiba-tiba.
+Makbed Journal roger..
Jom kua..
Lapaaaaa..

itu lah dia.
kalau lapa je carik aku.
kalau carik aku je lapa.
muahahahaha..

disebabkan kita pon free.
dan mood kemas umah tak datang-datang.
dan kita pon belom makan.
maka, kami pon keluaq..
pi makan.
itu adalah aktiviti paling gembira rasanya.
MAKAN..
Disebabkan kita teringin nak makan mende-mende panas.
terusla pi Aeon Manjung.
Black Canyon...!
hohoooo~

time to snap some piccas..
hohooooo~


ini nama dia..
kasutku dibibirmu..
minum air dalam kasot..
kau adooo?


nah, hamikkkkk!
makan berdua je..
tapiiii...
uhuk~

lepas makan..
dia ajak pi tengok wayang pulok..
lokasi seterusnya pula, MBO Sitiawan.
hoho..

rupanya kita lalu lalu je kat sini..
tapi tak penah tahu itu wayang..
ahhahahahah...

kat Kuching dulu, rajen la pi nengok wayang..
soppin kompleks sebelah opis ja..
tapi macam biasa la..
kita bukan kaki wayang.
orang ajak, kita pi.
kalau nak ajak orang, tak la..
dan kita bejodoh lagi ye MBO..
kui3..



tengok cita apa?
cita THE HUNGER GAMES : MOCKINGJAY Part 1..
hohoooooo~

pehtu sat g aku lupa yang hat catching fire tu..
adohaiii..

okeh, gambo lagi..



disebabkan sorang lagi rakan sedang bekerja di Perai,
maka muka kami dua je la yang ado..
hahahahaha..

dan beliau begitu jeles..
sian ko kak +Eyza Faeza ..
hahahahhaa..

buat apa nak menatap kesedihan.
pegi la enjoy..
kawan2 ade kan..
asalkan dapat izin somi..
kalau yang dah kawen tu la..

arini dok umah sebab semalam dah beronggeng sakan..
dapat arahan dari somi.
pindah!
yayyyy..
kekadang ta tahan dengan jiran ateh nih dok menggerudi memalam...
uaaaaa...~

hah..
nanti jumpa lagi lain entri..

babaiiii~