CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 1, 2014

Zie's Pizza Homemade

Kalau bab makan..
memang kita la boleh kata juara.
adohaiii..
rasa macam blog makanan pulak..
hahahahahha...

tadi pi pasar malam..
ala, pasar malam KDSK..
sape dok Manjung, Lumut, Sitiawan, misti tahu..
setiap hari senin paso malamnye..

boleh kate aktibiti pegi pasor malam senin nih adelah wajib bagi kita.
jimaaatttt...
masak mahal juga.
berdua je kot..
ahahhahaha..

sebenarnya lama dah usha...
pizza nih...
asek beli piza hat nun ja..
sesekali try yang homemade punya sedap kot..
kita singgah satu gerai suami isteri.
lepas lalu lalu usha.
taktahu nak makan ape.
so kita dan somi sepakat nak makan pizza je malam tu..
sebab ujan pon baru brenti.
lapa pulak kan..
taraaaaa...


Zie's Pizza...
Orang Melayu punye.
suami isteri..
yang baik hati..
ramah..

Rasa?
sedap...

kami beli ni saiz kecik..
makan dua orang pon kenyang..

harga?
kalau tak silap tadi RM11..
ada beberapa topping korang boleh pilih..
ini pepperoni.
antara yang jadi pilihan kastemer mereka..


Sebagai pembeli yang cerewet.
kita suka beli dengan orang yang ramah..
ringan mulut berborak dengan pelanggan.
tak rasa pon tunggu lama..
sebab mereka akan masak pizza tu bila kastemer nak beli..
so, memang fresh dari oben..

pada orang sekitar manjung..
dan lumut..
dan sitiawan.
Mereka juga ada di Pasar Malam di Giant Manjung.
Boleh cari mereka dan try.
tak rugi..
sedap pon sedap..
:)

sape nak beli kat seller sombong ye dak?

nyum nyummmm..

makan je keje haku..
adohaiiiii~

selamat berehat semuaaa~