CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, March 18, 2015

Concentrated Perfume dari Yemen~

dapat ole ole dari sorang kawan yang baru balik dari Yemen!
alhamdulilah~

dan kita baru je test bau bau dia sume..
huyyoo..
bestnyeeee~



ini perisa Sabaya..
perisa ke?
entah..tapi dalam banyak2 ni..
ini paling kuat bau dia..


ini Si La Belle..
bau dia lembut sikit dari Sabaya..
tapi tetap mengekalkan kewangiannya..



Ini pula Pleasing Time..
sedikit macam bau lemon..



Lonely..
tapi kaler dia menarik..
kita suka kaler ijo cenggini~



INi Midnight Flowers.
opkos bau bunga..
terbaik betul la....



Perfume ni Made In Yemen tau...
keluaran Crown Perfumes...
Concentrated Perfume.
Free from Alchohol.

bila dah free from alchohol tu, boleh la bawak solat..
botol kekecik ni 3ML...

semua wangi...!
sukanyaaaaa..

mekaseh....

oo, kat kotak ni ade tulih website..
sape yang suka dan nak carik cer pegi website ni..
www.alrehab.com

jumpa lagi di lain entri...

xoxo

Nadea Ramly