CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, March 7, 2015

Jom berZUMBA di rumah!

semuanya bermula pabila sorang kawan whatsapp,

'ai, jum pegi zumba'
ai tu nama panggilan kita dalam team HKCC.

Sebenarnya, dah hampir setahun kita stop bersukan..
sebok makan, sebok buang duit, sebok merayap sana sini..
bila badan dah naik, mula memekak sebok nak zumba la, erobik la..

first time pegi zumba, memang lawak..
hahahaha..
maklomla, dia melibatkan pergerakan tangan dan kaki serentak..
tetibe rasa macam tiang berjoget.
hahahahaha..

nak dijadikan cerita, saje gatei pi tanya kt grup kawan2 cicah ronggeng..

weh, mana nak beli cd zumba eh..

dan terus salah sorangnya jawab..

LAZATDA
LAZADA!!

Kita ni.
lama dah uninstall menatang tu..
kat tab..
tapi kat hp yang somi bagi tu.
ade pulak..
tak buleh uninstall..
okeh, itu tipu.

kita pon dengan pantas nye..
terus search..
kauuuu..
ade kauuuu...

RM 78 saje...
lepas less..
dari RM164..
Gila tak beli..





Okeh..
ini murah lg.
rm72..
ciss!




Dalam kotak yg osem tu..
korang boleh dapat brg2 seperti diatas.
Dvd ade 7.
buku sajesen menu.
minatang ijo yg bunyik2 tu.
itu guna masa nak zumba..
dvd tu step by step ade.
so sape beginner  better tengok tu dulu..

maka, teruslah berkurang duit di dalam akaun ku..
gara-gara membeli dvd zumba..
hahahahahah~

dengan gigihnya macik berzumba kat umah.

balik je kije, amik la dalam sejam sengah ke..
buat..
badan mula sedap..
rasa ringan je..

yang ade anak, pon boleh buat kejap..

kalau weekend, pagi tu buat kejap..
sengah jam tuk permulaan pon best..
:)

ajak somi dan anak zumba skali..

kan best aktiviti kuarge.
ye dak..

Sebelum tuu..

pesan kita.
jangan makan heavy sebelum zumba.
ko bantai lak nasik sepinggan kan..
kita bancuh HKCC ja.
tenaga toksah cakap.
tiptop!



Taraaaa~
Same tak pepel nye?

korang yang banyak alasan tu..
adekah ini juga alasan kalian untuk tidak ber eksesais?

jumpa lagiiii~