CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, March 10, 2015

Sha kene STOP minum KOPI..

[25/02 9:59 AM] Imansha Closet Batu Caves: kk sha ase sha kena stop minun kopi hahahahah lost weight mendadak..hhahaha tambh kurus aku. tapibest sbb sha susah berak. hahahhahahah. hari2 berak dkang ahhhahahau..tapi turun plak berat badan sha penat iols makn banyak2 nak gemuk skit hhahhaa..

■■■■

Owner butik mengaku KURUS!!!



SET MUDAH HAMIL KURUS
60 sachet
  • 20 sachet HKCC (Kopi Perempuan)
  • 20 sachet CCFM (kopi Lelaki)
  • 20 sachet SKBP (Susu Kambing Bee Pollen)

Kenapa kene beli? Best sangat ke product ni? Kompom ke? Boleh mengandung ke? Kami bersandarkan 200% zat Allah SWT dengan ikhtiar.
✔rekod kehamilan sehingga 7.3.2015 : 437 kehamilan
✔susu kambing bee pollen PERTAMA di MALAYSIA
✔proven bersama TESTIMONI HIDUP
✔11 dalam 1 kebaikan
✔ mampu milik

@kurus_hamil  @kurus_hamil
@kurus_hamil  @kurus_hamil
@kurus_hamil  @kurus_hamil
@kurus_hamil  @kurus_hamil

Mana nak dapat ni kak?? Macam best je..?
Best tak best cer carik butik nih..

Lokasi butik
Butik& Cafe Imansha closet
(Barakah warisan bonda)signboard
No 9a 1st floor
Jalan sg 3/17
Taman sri gombak
68100 batu caves
Selangor
Hotline:0176730041




**berdekatan dan sebarisan  klinik hayati dan restoran nasi kandar awal maju tetapi bahagian atas
**berdekatan manjaku/pasaraya big/restoran2 makan/skatepark/dobi sinar mutiara/maybank/smk hillcrest
**sekiranya melalui laluan ke arah mmr2 sila ambil line kiri ade simpng ke sri gombak lalui round about kecil pukul 12 betul2 tepi highway mmr2(arah ke genting n etc)

Tak percaya lagi??


Nota : Mulai 1 April 2015, kopicino perempuan berharga rm49.90..jom pakat beli ramai2 dan serbu butik @imanshacloset...zasss..sementara stok masih ada..

#sayanakhamil #ikhtiarhamil #hamil #kopicino #sayanakkurus #mudahhamil #mampumilik #hkcckeponglumut #sayajual #imanshacloset #vendourboutique #vendorselangor #batucaves #vendorboutiquebatucaves 

Jom follow instagram kami : kurus_hamil