CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, May 19, 2015

Imansha Closet dah restock HKCC produk!

Restock!!

Anda berada di Batu Caves, Selayang, Greenwood, Batu Muda, Kepong, Ampang dan sekitarnya??

Mai terjahhhh butik Imansha Closet ni haaaaaaa..coco lejen pon adaaaaa..

■■■■

SET MUDAH HAMIL KURUS
80 sachet
• 20 sachet HKCC (Kopi Perempuan)
• 20 sachet CCFM (kopi Lelaki)
• 20 sachet SKBP (Susu Kambing Bee Pollen)
• 20 sachet Coco Lejen

Kenapa kene beli? Best sangat ke product ni? Kompom ke? Boleh mengandung ke? Kami bersandarkan 200% zat Allah SWT dengan ikhtiar.
✔rekod kehamilan sehingga 13.05.2015 : 476 kehamilan
✔susu kambing bee pollen PERTAMA di MALAYSIA
✔proven bersama TESTIMONI HIDUP
✔11 dalam 1 kebaikan
✔ mampu milik

@kurus_hamil @kurus_hamil
@kurus_hamil @kurus_hamil
@kurus_hamil @kurus_hamil
@kurus_hamil @kurus_hamil

Mana nak dapat ni kak?? Macam best je..?
Best tak best cer carik butik nih..

Lokasi butik
Butik& Cafe Imansha closet
(Barakah warisan bonda)signboard
No 9a 1st floor
Jalan sg 3/17
Taman sri gombak
68100 batu caves
Selangor
Hotline:0176730041

**berdekatan dan sebarisan klinik hayati dan restoran nasi kandar awal maju tetapi bahagian atas
**berdekatan manjaku/pasaraya big/restoran2 makan/skatepark/dobi sinar mutiara/maybank/smk hillcrest
**sekiranya melalui laluan ke arah mmr2 sila ambil line kiri ade simpng ke sri gombak lalui round about kecil pukul 12 betul2 tepi highway mmr2(arah ke genting n etc)

#sayanakhamil #ikhtiarhamil #hamil #kopicino #sayanakkurus #mudahhamil #mampumilik #hkcckeponglumut #sayajual #imanshacloset #vendourboutique #vendorselangor #batucaves #vendorboutiquebatucaves