CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, June 23, 2015

Promosi Swissomelt sempena Ramadhan!


SApe area Lumut, Manjung, Sitiawan, Lekir mungkin,..
Misti penah dengar Swissomelt..
Tempat makan western paling osem…
Dan sedap..
Hohooooo~

Terletak bersebelahan dengan Boston,
Kedai nye comel lote je..
Interior dia, THORbaikk kauuuu..

Tau dak bulan Ramadhan ni depa bukak ‘tapau’ order..
Special price lagi..
Best wehhhhhh~

Asal usul perkenalan dengan kedai makan konsep moden ini adalah daripada kawan-kawan juga.
Haah.
Kawan-kawan aku sume suka makan.
Kuat makan.
Suka perabis makanan.
Bhahahaha..

Maka setat nye dari situ, kita mula jadi pelanggan tak brapa tetap la kat situ..
Tapi memang kalau rasa nak pegi, memang kita pi..
Ada dah bawak kawan sorang dua..
So far depa puas hati..

Mana tau ade Promotion?
Tau dari Instagram..
Tu pon kita tatahu jugak depa ada IG.
Kita dok saje #manjung.
Keluar pulak semua..
Hoii lahhh..
Apo lagi.
Laju la den follow depa..
Pahtu napak nih..



Terus kata kat hubby..
Jom beliiiiiii~

Memandangkan hari tu hari Ahad, depa tak bukak.
Dan kami decide nak order esoknye..
*kami whatsapp je*
Ari sening, kami order..
Dan kita kene pi bitahu depa, kul brapa kita nak amik.

Sebab kita keje, kita amik dalam jam 5.30 petang camtu.
Opis kita tak jauh mana pon dari situ..
BAgusnya serbis ini ialah, mereka inform bila dah boleh amik order tu..
Hoyehhhhhhhhh~

SAmpai je kat Swissomelt, kita jumpa dengan wife owner kalau tak silap.
Ramah orangnya..
Sempat la berbual kejap..:)

Lepas bayar semua, masok je kete, letak je mamam yang dah order,
Whatsapp masok.
Dari hubby..

“Yayang, swissomelt swissomelt..”

Teruja nauuuu eh..

Kita balas,
“dah amik dah..oyehhhh~”

Dan semalam (Isnin) kami bebuka western..
Kih3..

Menu kami?
Cordon Bleu..

Kami tuka menu, tak amik yang chicken chop tu..
Sebab memang peberet kami Cordon Bleu tu..

Ni ha..

Ade tangkap gambo guna kamera yang real punye tapi hodoh pulak rupanya..
Kita tak reti plating..
*betui ka eja tu..*
Hahahhaha..

Promosi ni berakhir 28 Jun 2015.
Dan order seharusnya sebelum jam 5.30 petang.
Nombor seperti tertera..
Hohoooo~

Try la wehh..
Pueh atiiiii~

Nyum nyummmm~

Alhamdulilah kenyang..
tu pon ade hati nak beli menda lain tuk berbuka..
kemain ko!

hah korang,
sempat ni nak order nih...

Nadea Ramly
xoxo