CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, July 7, 2015

Best ke Coway tu?


Actually kan, lama dah usha penapis air tu..
TAPI..
Kekonon bz semedang, bertangguh la citer dia..
Pegi rumah kawan, Nampak penapis tu..
Sebok dok tetanye.
Pahtu lupa..
Padahal kawan tu juai coway juga..

Bertangguh lagi..
Lupa lagi..
Lupa semedang..
Yakdishh!

Pahtu tetibe satu hari yang tak disangka,
*sebenarnya masa tu nak dekat puasa dah*,
Terus la nak beli.
Kita ni, pemaleh tau..
TAk masak air.
Nampak tak pemaleh nye kat situ.
Dok la tanye kengkawan.
Depa kata baguih.
Pegi pulak kat booth Coway, pon katenye bagus.
Maka, kita pon secara SENGAJA, beli lah sebijik.
takmo bertangguh..
kang sampai tawun depan tak beli!

Hah!
Kauuuuuu~
Nampakkkkkk..
Siap posing lagi..
Kah3..
Eksaited katenyeeee…
*dah siap pasang, posing laa..ape lagi..


Actually kita ni senang membeli pon..
Lelagi menda yang sangat la menyenangkan kehidupan.
Kalau la ade mesin lipat kain baju, pon haku beli juga..
Jadi tujuan utama membeli mesin penapis air terbaik katenye nih, adelah untuk menyenangkan kerja haku.
tapayah masak air.
sApo tanak senang kan..

Kawan kata bagus itu bagus ini.
Kalau orang Coway pulak kompom la kate bagus..
Manade orang juai produk sendiri kata tak bagus..
Ye dak?

Kita punya Villaem.
*betul ke dak tah ejaannye nih.
Amek sewa beli.
Kawan kate huntung sebab servis FREE sampai 5 tahun.
Bayar bebulan RM125.
Depa kate yang ni design baru..

Dari tadi orang je kata.
Nak tau gak korang yang pakai penapis air Coway ni camane.

Kita baru je pakai.
Tu nak tahu sangat tu..
Kang rugi je beli kang..
5 tahun pulak tu..

Ok ke tak korang pakai?
Jenis yang mana korang punya??
Bebulan bayar berapa?
Best sangat ke ?

Nak tahuuu..
Tolonggggg..

Sobss~