CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, December 26, 2015

Langkawi Interactive 3D Art Museum

Ingat entri naik skycar ke skybridge tu?

hah, nah baca sini.



Masa untuk turun ke daratan selepas berjimba di kayangan..
kih3..


Memandangkan tiket kami ialah pakej..
ini termasuk salah satunya.

Interactive 3D Art Museum..

taraaa~


Okeh, kalau nak compare dengan tempat lain.
disini lebih besar dan osem...
oh ya.
kalian perlu bukak kasut kerana mereka tidak membenarkan memakai kasut di dalam museum ini.
Okeh, malas cakap banyak.
Moh le layan posing kami somi-mini ni ha...
gigih weiii!












Hebat somi ku, tiup api keluar burung.
kih3..

Ingat kasut yang kalian tinggalkan semasa masuk memula tadi?
boleh ambik di tempat keluar nanti..

Perut lapar dah.
sebok beronggeng.
ajak somi makan dulu.
huhuuhuk~

time dok bz menyembur Magic Potion, somi mintak.
Yayang, nak sembur gak.
OKeh, boleh, posing dulu.
kih3..

Redha je la somi ku ini.
Tapi pahtu beliau sembur gak kat muka.

Lelaki boleh ke pakai Magic Potion tu?
Eh, bolehlaaaa..apesal lak tak boleh..
Water-based kot.
bukan ada kacip patimah.


Gambo makanan yang kita makan mana tah..
macam dah terdelete.
tapi sedap woooo..

Jalan naik ke skybridge pon dah makan masa sehari.
somi ajak pegi Telaga Tujuh tapi kakjojes tak larat dah nak memanjat.
hahhahah..
next time la kita pegi lagi.
okeh somi?

balik je dari sana, sambung soppin.
penat tak rasa pon.
berjalan jeee kejenye.
kengkawan kirim cokelat.
kami beli untuk famili jugak.

Kat sana banyak tempat yang korang boleh pergi.
boleh kata tak risau la nak carik pinggan mangkuk, cokelat.
paling top ke HIG (Haji Ismail Group).
Rums pon okeh.
*betui ka aku eja nih.

Ada jugak pinggan mangkok yang berkenan tapi tak dapat lagi nak beli sebab macam dah overload pulak.

dan somi decide tuk kami direct balik kl naik flight saje.
yayyyy!
takyah mabuk mabuk dah naik feri.
*teruk betui pangai*

Esoknya, kami terus ke airport untuk checkin dan bertolak balik ke Kuala Lumpur.
yayyyy!



Naik Malindo Air.
Okehla harganya walaupun last minit beli.
tak kisah la, asal selamat sampai KL.



Goodbye Langkawi.
Till we meet again.



Somi ralit men hempon.
Mini tangkap gambo cecurik.
hahahahaha..


Terima kasih pengalaman.
Terima kasih Langkawi.
Terima kasih yang terutama, suami ku tercenta.
Kita ni, life semua tak plan.
hiehhehehe..

apapon,
InsyaAllah kita jumpa lagi Langkawi.

kita ke destinasi yang lain pula.
okeh?

babai~