CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 18, 2015

Magic Potion yang mejik! Fuyyoo~

Sape orang kurang rajin macam kita.
Angkat tangan..
Hehehek..

Okeh.
Camni.
Ramai orang tahu kakjojes ni adalah orang yang sempoi.
Dia kalau keluar, malas mekap.
Pegi keje pon kekadang, malas mekap.
Sekarang, laaaagiii la malas.
Melampau lampau malas dia nih.
Biasaaaa diaaa..Heppp!

Sehinggalah kakjojes jumpa satu minatang yang senang dan mudah.
Bab bab cantik nih, ompompuan kan suka.
Nak cantik, tapi malas.
Cane!

Ni ha..
Magic Potion by El & Kate.
Taraaaaaa~


Tau dak pakai dia spray spray je.
Senang je wehh..
Botol dia pon, senang haku nak hangkot and selit kat hembeg.
Sebab tu la agaknya tagline dia,
AnyTIME, anyWHERE.
gituuu~

Bab kakjojes tadi.
Kita memang bukan jenis rajen ngulit kulit muka.
Haku tau balik kije, mandi, kemas umah, dah penat, tido.
Nak membelek muka sebijik sebijik.
Bukan kakjojes la.
Tapi.
Sebab depa kata sebelum tido pon digalakkan spray, kakjojes spray aje la.

Esoknya bangun pagi, rasa macam retis laaaa.
Wiwiit..
Okeh, ini tipu.
Kulit mula rasa best.
Malam esoknya, spray lagi.
Takut perasaan je yang memula tu.
Dan sehinggalah malam berikutnya.
Sampai abis.
Siyes puas hati.

Tu belum hat spray kt opis.
Tetengah hari selalu kakjojes pegi pos barang.
Tengah hari kan.
Panas lit lit oiii.
Sampai ja opish, sembur skali.
Segar!!
Lepas solat pon, sembur lagi.

Oh ya.
Lepas mekap, pon digalakkan sembur.
Dikatakan mekap mampu bertahan dan juga sebagai refresher mekap kalian.


Nampakkkkkk!
Sepan katak kakjojes dah posing,,
Bahahahha..

Magic potion ni ade 2 jenis.
Rejuvenate dan treatment.
Untuk kulit biasa biasa, pakai rejuvenate je.
Tapi kalau nak baiki kulit, pakai treatment punye sekali.
Sebab kakjojes dah kata haku ni malas sikit kan, maka, kakjojes beli dua dua.
Kan senang hidup aku tu.
Sembur je.

Pondesen bulat tu pon 3 in 1.
Tempek ja dan ratakan, pahtu dah.
Tak kose aku nak tempek compact powder lagi.
Pahtu sembur la Magic Potion.
Melekat la mekap korang yang osem tu.
Agak2 dah pudar, sembur lagi.
Segarrrr je rasa.

Depa kata, ni lah rahsia remaja nenek.


Ni ha neneknye.

Ko tak rasa segan ke yang belum nenek pon tak sebok nak jaga kecantikan.
Tetibe kakjojes sentap.
Hoh!

Pahtu ni terbaca kat facebook pulak feedback orang.


Huyyai.
Best tak.
Teruja pulak baca.


Hah, ada nombor telepon.
Boleh terus contact atau hubungi Puan Zeta di talian +6013-939 8685.
Baik orangnya.
Boleh la tanya tanya harga.

Kak jojes beli aritu RM 79.90 sebotol.
Tak masok postage.

Okeh, nak posing sikit.


Jojes tak kak jojes?
Zasss.

Gigih taip entri ni.
Sebab ramai dah tengok pakai Magic Potion ni.
Dan nak share betapa bestnya spray spray anytime anywhere.
Tak ke rasa osem giler!

Try la.
So far kakjojes puas hati..

Oh, nak tau, sampai ke Langkawi kakjojes bawak Magic Potion nih masa hanimung aritu.
Nanti kita hapdet kat entri lain.

Okeh?