CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 30, 2015

Mendobi la pulak..

Bawak baju ngam ngam.
Backpacker katenye.
Balik KL pon tak plan.
Tetibe husband ajak.
Balik aje lah.
Kita pon tak lalu naik feri.
Boleh pulak haku mabuk kan.
Adohai~

Dan segalanya bermula di sini.



Dari kat KL lagi dah boleh imagine kain setinggi gunung yang disimpan dan dikompol selama seminggu dan lebih kot..maka, balik balik saja, washing machine telah kotor akibat renovation di bilik air. *okeh, alasan lagi..*

Maka, mendobi berlaku sekali lagi tapi kali ini di Lumut. Ah, keringkan sekali pahtu balik lipat saje. Itu pon request mesin lipat kain..! Nampak tak nak senang keje semedang.


Hah!
Pabila malas menguasai.
Huhuk.
Kali ni try kat area tempat kita zumba erobik.
Kih3..



Tak boleh malas selalu emi nadia..!