CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, February 14, 2016

House of Lamb Kuala Triang, Langkawi


Nak cerita lagi pasal makan.
Huhuhuk.
Makan saje lah kan.

Malam tu, KakJojes teringin nak makan lamb.
Haku ni memang hantu lamb.
Kalau makan hari hari pon tak kisah.
Maka selepas berpusing pusing sampai pening.
Kami landed di House of Lamb.
Weee..
Terletak di Kuala Triang.
Nanti cuba waze.

Menu dia adalah yang ini.



Dan KakJojes pilih yang ini.
Iaitu Lamb Shank.


Air?


Letak gula sendiri okeh.

Paling menarik hati KakJojes ialah yang ini.


Lets pretend its 1995!
Hohoooo..
*KakJojes darjah 3 wehhh!hahahhha..

Suami order nasi beriyani saja.
Mahu nasik katanya.

So far, okay tempatnya.
Makanan pun ok.
Santai.
masa KakJojes datang tak ramai.
So memang selesa.

Wefie jap dengan seben.


Dan ini adik yang baik dan suka gelak..
Hehehehe..



Ok..penat pulak buat entri makan je..
Taip pon rasa lapar je..
Ahhahahaha…

Jumpa nanti la lain entri keh..
Babai..