CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, March 9, 2016

Family Fun Day JPN Daerah Manjung 2016



Ape motif kami pakai baju tema hitam merah nih?
Kat mana nih?
Ada event ape nih?

Taraaaaa~



It was Family Fun Day for JPN Daerah Manjung!
*cakap omputih pulak.huhuk*

Ini adalah hasil kerja keras dari kakitangan JPN Manjung sendiri.
Sekali skala kami ber fun day.
Apa salahnya ye dak.
Kerja je macam robot.
Kita kan manusia.

Okeh.
KakJojes kiranya kali kedua sampai ke Teluk Senangin nih.
Dulu masa first time, sampai masa family datang sini melawat KakJOjes dan suami.
Tu pon, hubby yang bawakkan.
KakJojes pon ingat ingat lupa.

Nak dijadikan cerita.
Sepatutnya KakJojes dah kene ada kat sana dalam 7.30 pagi.
Sebab depa lantik jadi ketua makanan/minuman.
tapiiii.
KakJojes sesat...
demmmmm!

salah simpang pulak..
aiyoh..
makanya, nak dekat pukul 8 baru sampai..
uwaaa~
Nasib jumpa jalan keluar.
huhuk..



Makin lama semua almost sampai.
dan okeh, layan dulu ha gambar.





Bergambar itu WAJIB bagi kamo..hohohoooo~

Ookeh, mari buat persiapan.






Acara berlangsung pada jam 9 pagi.
Sukaneka kanak-kanak dan dewasa disediakan.
dah nama pun family day kan.
bukan makan saje..
Cabutan bertuah pon adeeeee~

Malas la cakap banyak.
layan gambar saje..
Okeh?

Ini adalah penerima penerima cabutan bertuah yang sangat bertuah...
Mujur kali ni bertuah sebab dapat bakul yang diidamkan..hohohoho~



















Ini pulak antara sukaneka yang dipertandingkan..
untuk anak-anak.
dan orang dewasa itself.




Seronok dapat hadiah ye..
hihihik~













Lepas sukan, wajiblah aktiviti makan pula..
dan acara bebas.









Secara keseluruhannya, semua orang nampak hepi.
Sebab kata depa, last buat fam day 2011.
Hui, lama tu.
Masa tu KakJojes kat JPN Kuching.
hihihihihih~

Apa pun, kami semua gembiraaaa..
dan inilah keluarga kecil kami.
hohooooo~






Terima kasih semua!