CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, March 10, 2016

Laksa Ikan Pantai Kok, Langkawi

Ingat lagi tak entri pasal Island Hopping tu?

Okeh, kalau tak ingat, boleh baca sini.

Island Hopping Langkawi

Apa kaitannya?
sebab kami pegi makan kat sini lepas turun dari jeti dan balik dari ber Island Hopping..
hhohoooooo~

Lapaq weiiii..

Maka hubby ajak pergi makan disini.
LOkasinya ialah di Pantai Kok.
Sebelah Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi.

Orang kata makan kat sini best..
dan specialnya ialah, LAKSA KETAM nya.
Camana rupa laksa ketam tu.
nanti cuba skrol sampai bawah.



Selpi dulu dengan somi.
Muka macam tebako je.
huhuhuk~


Hubby order ABC kelapa special..
Kauuuu..memang special haah!



hah.
ni lah haaaaa..
laksa ketamnye...
Yang KakJojes pegang tu la ketam dia.
Lembut.
Ketam Lembut.
Last KakJojes makan ketam lembut dekat Kuala Gula tahun lepas.



Lepas kami kenyang.
masa untuk pulang dan berehat.
masa nak pergi kat kete tu.
kebetulan ade flight nak landing.
yayyyy..
dapat tengok...

live!

thank you somi belanja mini ni makan tak abes abes..
hahahahha..


pada korang yang datang Langkawi, jangan lupa cuba laksa ketam tu keh.
zasss~