CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, September 30, 2016

Day 1. 28.09.2016 : Admitted di Hospital Pantai Manjung


Terkejut kawan KakJOjes lepas anto gambar nih..
bahahahaha..

memula nak sakat dia sebab nampak dia online.
sekali teruih bising..
bahahahha...


siap order ciken mekdelaks..
woi..
lapar tahuuuuu..

pukul 4 pagi bangun pahtu terus balik Manjung, tak makan pape.
laparrrrr..

Sebab Kakjojes ni kawan dia.,
dia layan je lah.
pesanan beliau tu tak menahan,
bahahahahhaa..

Urusan di emergency Hospital Pantai nih, cepat.
masa sampai pun, memang takde orang.
YElah.
kol 7 lebih pagi KakJOjes sampai terus pi sana.
dah tak larat sangat dahhhhhhh..

then buat semua prosedur hospital, doctor decide untuk admitted kan KakJOjes dengan kondisi KakJOjes yang begini.
fuhhhhhh..

Selepas cek jantung, xray, amik darah selesai,
KakJojes ditempatkan di bilik 307, Ward 3A.
fuh.
mujur depan depan tempat nurse.
hahaahha..

Kan penakot katanya.


heaven kene cocok disitu..auwwwww~

Tak lama masuk wad, makanan pun sampai.
Lunch.
Gittew..
sedap!
hahaahahhaa..


Sepanjang hari rutin checkup macam biasa.
bezanya ubat KakJOjes diberi gaviscon sebab ada gastrik.
dengan dua biji ubat kaler putih.
yang ubat tahan muntah,
antibiotik semua depa tembak dari drip.
lega.

lEpas tu tido je sehari suntuk.
MEmang rehat betul betul nih.

Ini dinner KakJojes ..
sedap juga!


Malam pula ada supper.
biskut dan kita boleh pilih mahu milo, kopi atau teh.

ya.
dok Hospital ni makan kita boleh request base on menu depa.
memang totally best.
KakJOjes dicover insuren.
Maka, gunakanlah sebaiknya.

Mujur ada Insurans.
gittew..

dan malam itu kakjojes tido dengan bukak lampu.
hhahahahhaah..

KakJOjes sakit apa.
Kenapa.
bertalu talu soalan ditanya.
dan pada masa ini KakJOjes taktahu KakJOjes sakit apa..
wuuu..