CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, September 14, 2016

Part 6 : Move Forward : Jangan Malas!

Story mamat ni exactly same mcm ape yg aku tgh go through skang
Bahan SCAM je BEZA 😂😂😂
So, sempena nak cuti merdeka ni
Merdeka kan la minda kte
Jgn mls bace confension ni
BACA KALAU XNK KENE SCAM😈😈😈

Aku pun tgh study balik pasal trading ni
Tgh kumpul bahan2 bacaan
Tgk class2 trading yg BERTAULIAH yg aku bole join
Nanti dah pg, aku share feedback and hasilnya, insyallah..

Bukan senang nk senang
Dah tau ssh nk cari duit
Knape bg org duit kte utk invest??😂😂😂
Lebih baik tambah ilmu, buat sndri
Kalau x, mcm mane la nk byr blk kt customer lame..
Harap mkn gaji, x tau la smpai ble..huhuhu..

Invest duit dr EXTRA INCOME
Bukan dari duit gaji
So, start buat SAVINGS
Buat EXTRA INCOME
Part time job / business (ni aku tgh ricky2 ape nk buat)

Takde sape bole ubah nasib kte
Kalau bukan diri kte sndri
Sempena nk merdeka ni
Set mind tuk merdeka kan 'financial' kte
Even long wayyyy to gooo😂😂😂
Set target from NOW

Ambil iktibar dr ape yg aku da go through ni..
Ambil iktibar dr ape yg mamat ni confess..
BACA, TAMBAH ILMU, JGN MALAS!

Baca SINI.

Salam Merdeka.
FAM

Disclaimer : Telah mendapat kebenaran dari penulis asal sebelum diterbitkan.