CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, October 3, 2016

Day 3 : Discharge! yey..

Hari ketiga di HOspital Pantai.

Ini breakfast KakJojes.
Ubat tak tinggal.
Kopi pon tak tinggal.


Kau rasa tak sedap?
Sedap kot!


Ini pula lunch.
sedappppp!
*tak pernah tak sedap kalau masuk tekak KakJOjes..bahahahhaha*


Ini olang a.
buat suprise..
Bawak makanan juga.
yey!

Dia boleh buat live update kat Facebook..!
Nasib dah pakai tudung dan sesiap nak discharge..
hahahahahaha..


Baik.
Seterusnya untuk discharge.
Ada sesiap depa habaq dah kat pintu nak keluar tu.
Memandangkan KakJojes mempunyai insuren maka kene tunggu up to 6 hours katanya.
Sesambil tu korang boleh la up entri ke.
Selpi ke.
Kalau dah selesa, memang tak perasan enam jam tu.
bahahahhaa..

Sebelum discharge, KakJOjes didatangi nurse yang manis manis dan baik baik untuk serahan resit dan beberapa dokumen sebelum discharge termasuk kad follow up ni.
hmmm..
kene jumpa balik doktor untuk follow up rupanya.



Lepas hangkot barang masok dalam kereta.
KakJOjes ke satu department yang menguruskan resit pembayaran dan pemulangan deposit.
Sekejap saja tau prosedurnya.
fuhhhhh..
Kendian kene ke bahagian pharmacy mereka.
Pon cepat.
untuk ubat ubatan yang perlu dimakan dengan jayanya..

taraaaa..



Gambar ini ditangkap lima hari sebelum KakJOjes admitted kerana Pneumonia.


Perancangan Allah tu lebih baik kan? :)

Doakan KakJojes sehat ya.
:)