CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, May 19, 2017

Songket Peplum Hijau

Saje lah test topi osem ni. Sesambil nak tunjuk baju KakJojes yang hijau mak kau hijau tu. 

Baju peplum tu lama dah siap tapi idak la sempat nak pakainya. Maklongla, pakai baju ni ekot mood.
So bila ramai tanya hijau mana hijau mana.
Maka pakai la jugak hijau kaw kaw ni.


Eh, masuk pulak warna topi dengan baju kitorang. 😂😂😂 

Orang cakap songket buat kebaya saja lawa. Siapa cakap?
Ramai kata lawa KakJojes buat peplum ha. 
Pergi bank pon ada tegur kata baju beli kat mana.
Tempah diknon.
Saiz kakJojes ni macam tiang bergerak.
Kena custom made. 😂😂😂

Mana KakJojes beli kain?
Detail ada kat bawah.

Kain songket : Kain Pasang Nadimora.
Tailor : Puan Eqin Azizan
Nama baju : Songket Peplum

Atau boleh ke blog 
www.nadimorana.wordpress.com

Kalau nak tengok banyak banyak kain sampai rambang mata lah.

Psssttt, cantik ke idok????
Okbai.

#kakjojesatwork #ootd