CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, June 14, 2017

Langkawi Surprise Heart..

Ada la kawan kawan tanya. 
Macamana nak buat kejutan untuk yang tersayang walaupun jauh diseberang lautan?

Lah.
Senang je dik non.
Delivery surprise sekarang ni banyak dah orang buat.
Kau tinggal contact dan deal serta pilih pakej mana kau orang nak.
Jangan la laki kau kat Pahang kau pergi upah surprise dekat Kedah pula.
Beragak sikit. Kahkahkah.

Idea membuat kejutan kepada somi tercetus sehari sebelum anniversary kami.
Itu pun tanya anak buah.
La hai.
Nampak tak, tak romantiknya KakJojes ni.
Huuu.

KakJojes cari di Facebook je.
Terus jumpa yang ni.


Dan KakJojes pun PM (personal message)..
Admin mohon tinggalkan no fon untuk mereka contact semula melalui whatsapp.

Weh!
Tak lama tu terus dapat pakej berserta harga sekali.
Dan diperkenalkan diri sebagai Kak Yanti.
Pantas!

KakJojes belek belek pakej mana best dan sesuai di bulan puasa ini.
Karang amik pakej kek, puasa.
Meleleh je air liur karang nengok kek tak boleh dimakan.
Kahkahkah..

Dengan Kak Yanti ni mudah betul urusan KakJojes.
Beliau bagi pakej, kakJojes pilih.
Kakjojes mintak nombor akaun.
Terus bayar.
Serius weh!
Mungkin sebab KakJojes bukan fussy customer. Ouchhh!

Selesai urusan semua, esoknya pada hari kejadian Kak Yanti whatsapp.


Kau nampak? Cergas!
Pantas! 
Berwibawa.
Hihihi..

Hantar sekali gambar jambangan bunga berserta cokelat untuk tatapan KakJojes yang jauh.
Gitchewww..

Dan KakJojes dirumah menunggu dengan sabar.
Teka teka jugaklah apa reaksi suami.
Misti kelako.
Hahahhaa.

Sekali, dapat whatsapp dari KakYanti.
Gambar somi pegang belon dan jambangan bunga tadi.
Wowwww!!
Dah selamat sampai.
Dup dap dup dap pulak rasa.


Tak lama kendian, dapat whatsapp dari somi pulak..

"Cukkkk!"

Katanya.

Alamak. Nak marah ke apa ni..😂😂😂
perasaan takut mula menyerang.

"Happy anniversary sayang. Terima kasih surprise ni. Next time, takmau tau. Seorang suami tak perlukan benda camni. Suami hanya mahu isteri yang setia dan menyayangi suaminya.."

Fuh!
Ingat nak marah.😂😂😂

Dan KakJojes balas.

"Setahun sekali somi. Apa lah sangat. happy anniversary too..😘😘😘😘"

Sikit sikit udah la kan.
Karang muntah pulak korang baca conversation kitorang.
Bersemut handphone karang.
Kahkahkah..

Kesimpulannya, surprise ini berjaya.
Dan tahniah diucapkan kepada Langkawi Surprise Heart iaitu Kak Yanti yang superduper osem.
Semoga Kak Yanti dimurahkan rezeki lagi.
Amin ya rabb..

Menggembirakan orang lain itu kerja mulia tahu?
😉


Alahaaaai.
Tersenyum simpul suamiku itu.
Hahahaha..

Kesimpulannya, KakJojes tersangat puas hati dengan perkhidmatan yang diberikan oleh Langkawi Surprise Heart ini!
Keep it up!
Dont give up!

Boleh ke Facebook mereka atau ke blog mereka di
http://langkawi-surprise-heart.com/

Nota : Depa kata ucapan KakJojes brutal.
😂😂😂😂 

Doakan kami dipermudahkan semua urusan ya. Terima kasih. 😘😘😘