CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, August 16, 2017

Lunch date!


Tiba-tiba somi whatsapp.

“Mini, jom lunch.”

Boringla tu kat rumah. hahahah..

Berbunga-bunga pulak kan hati si mini. Lalu membalas,

“Jom. Kat mana?”

“kat hatimu.” 

Balas si suami sambil hantar icon smiley ada love love kat mulut.

Cis!! Hahhaha. 
Sempat dia merudumkan mood bini dia nih. 
Elok je sampai, masok kereta, beliau tanya nak lunch kat mana.

Erk! Macam tak ada jawapan.

Okeh, kita pergi AEON.
Dia tanya, dia jawab.
Hah, sukati lah somi.
Kita, ekot saja. Hahahaha.

Maka, ber lunch date la dengan somi di Black Canyon.


 Sejuk sejuk ni hirup sup sedap..!
Memang order sup dengan green tea matcha hot lagi.
Sejuk weh!

Petang ni macam tak masak juga je. Kahkahkah..okbai.

#kakjojesdansomi