CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 7, 2018

Sri Manja Boutique Hotel, Kuantan Pahang

Kami sampai hotel Sri Manja Boutique, Kuantan Pahang ni lebih kurang jam 4 petang. Wah, besarrr rupanya hotel nya. Kihkihkih. Maklonglah, tak habis explore lagi Kuantan.


Perjalanan tadi mujur lah LPT pon ok. Cuaca pun okay. KakJojes pun takda sakit pinggang. Baby pun behave. Alhamdulilah. Berhenti kat RNR tu biasa lah. Kahkahkah. 


Okeh, ini bilik kitorang. 



Golek golek kejap, geng geng lama ajak lepak. Keliling hotel ni banyak kedai makan. Kau pilih saja kau nak yang mana. Jadi kami memilih yang depan hotel ni saja. Jalan kaki. Sonang!

Wefie time! Zasss!!


Sebab macam masih kenyang, kami decide makan light light saje. KakJojes macam biasa, takoyaki lah! Hhahahahah. Sedap gilaaaa oi takoyaki dia. KakJojes lupa kedai nama tu apa. Tapi yang ada gerai takoyaki lah. Haa.

Kau tengok. Menggoda tak..haa.


Lima ketul, lima ringgit.
KakJojes beli dua. Tamak. Lepas tu tak habis.
Tapau bawak balik bagi somi.
Sampai bilik beliau ngap terus habis. 
Sedap lettew.
Kahkahkah.

Bersurai masa nak dekat magrib.
Tahu tahu sajalah. Lupa diri dah jumpa kawan lama tak jumpa. 😁

Hah, malasnyaaa nak hadap esok!
Huahhhhh!

Mood nak intebiu tak ada langsung ni. Huhuk. Okbai.

#nadearamly #kakjojesjalan